Menu april

Kwartelbouillon

*
Kalfszwezerik met Maderiasaus, gesmoorde prei en aardappelpannenkoek

*
Camembertmousse met karamelsaus van rode port

 

 

Menu voor de maand april 2020

Langoustines met raapjes, rammenas, basilicumolie en
schaaldierensaus
*
Kwartelbouillon
*
Kalfszwezerik met Madeirasaus, gesmoorde prei en
aardappelpannenkoek
*
Camembertmousse met karamelsaus van rode port
*
Filodeeg met chocolade, aardbeien en baslicumroomijs

Menu voor de maand mei 2020

Salade met zalm, langoustines en zilte groenten

*
Heldere gazpacho van watermeloen met krokant kaaskoekje

*
Heilbot met peterseliejus en zeegroenten

*
Lamsgehaktballetjes met aubergines, tomatenconfit en kruidige lamssaus

*
Frambozen met vanille-frambozensaus en krokant schuim

Menu voor de maand mei 2020

Salade met zalm, langoustines en zilte groenten

*
Heldere gazpacho van watermeloen met krokant kaaskoekje

*
Heilbot met peterseliejus en zeegroenten

*
Lamsgehaktballetjes met aubergines, tomatenconfit en kruidige lamssaus

*
Frambozen met vanille-frambozensaus en krokant schuim

Menu april

Kwartelbouillon

*
Kalfszwezerik met Maderiasaus, gesmoorde prei en aardappelpannenkoek

*
Camembertmousse met karamelsaus van rode port

 

 

Menu voor de maand april 2020

Langoustines met raapjes, rammenas, basilicumolie en
schaaldierensaus
*
Kwartelbouillon
*
Kalfszwezerik met Madeirasaus, gesmoorde prei en
aardappelpannenkoek
*
Camembertmousse met karamelsaus van rode port
*
Filodeeg met chocolade, aardbeien en baslicumroomijs

Menu voor de maand mei 2020

Salade met zalm, langoustines en zilte groenten

*
Heldere gazpacho van watermeloen met krokant kaaskoekje

*
Heilbot met peterseliejus en zeegroenten

*
Lamsgehaktballetjes met aubergines, tomatenconfit en kruidige lamssaus

*
Frambozen met vanille-frambozensaus en krokant schuim

Menu voor de maand mei 2020

Salade met zalm, langoustines en zilte groenten

*
Heldere gazpacho van watermeloen met krokant kaaskoekje

*
Heilbot met peterseliejus en zeegroenten

*
Lamsgehaktballetjes met aubergines, tomatenconfit en kruidige lamssaus

*
Frambozen met vanille-frambozensaus en krokant schuim

Menu april

Kwartelbouillon

*
Kalfszwezerik met Maderiasaus, gesmoorde prei en aardappelpannenkoek

*
Camembertmousse met karamelsaus van rode port

 

 

Menu mei

Soepie

*
Salade

*
sukadelapje met aardappelen

*
IJs

Onderkomen
Aan de Mercuriusstraat 25 te Vlaardingen vindt u onze verenigingsruimte. Wij hebben hier de beschikking over een eigen, professioneel ingerichte keuken met onder meer 16 kookpitten en 4 ovens. Een apart deel voor de ‘mise en place’ en een separate spoelkeuken, grote koelcel etcetera. Naast de keuken is een aparte bar en een smaakvol eetgedeelte. Onder het genot van een goed glas wijn wordt hier het gezamenlijk bereide diner genuttigd en van commentaar voorzien. Daarnaast is er nog een ruimte voor vergaderingen en feestelijke bijeenkomsten tot maximaal 48 personen.
Lid worden?
Men kan zich aanmelden als gast-koker of geïntroduceerd worden door één van de leden. Na als aspirant lid, 2 keer te hebben meegekookt, Kunt u besluiten lid te worden. Wilt u dat, dan telt ook de beslissing van de leden van de avond mee of men jou als lid accepteert. In de eerste plaats moet de maandelijkse bijeenkomst een gezellige avond of middag zijn, waarbij elke kookervaring een verrijking van uw kennis en kunde op culinair gebied wordt.
Kookeilanden
Ovens en warmhoud tafel
Messenwand
Spoelkeuken
Snijtafels