Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Gekonfijte tomaat met grapefuit granité
Sabayon van steranijs en kaneel met gepocheerde peer en gezouten karamelijs
Lamsbout met groene groenten en pestosaus
Salade met olijven, walnoten, granaatappelpitten, focaccia met tapenade en verse geitenkaas
Mini bosvruchten, sinaasappel en chocolade pavlova's
Baccalà al forno del Nord Italia
Foie gras met Coquilles St. Jacques, witte kool, saus van witte port en krokantje van briochebrood
Tartelette met pijnboompittenspijs en calvadosmousse
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken